Ingatlan kereső


tooltip
Lakbér
-  Ft
Ár
-  Ft

Részletes keresés

Statisztika

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.0.91-log
Idő: 15:58
Caching: Disabled
GZIP: Disabled
Tagok: 5
Hírek: 415
Linkek: 0
Látogatók: 1564172
Nyomtatás E-mail

Tisztelt Látogató!

 

Cégünk a Hrubos Ingatlan, Hitel,Biztosításközvetítő Pénzügyi és Kereskedelmi Kft. 2000 .márciusában alakult egyéni vállalkozás jogutódjaként működik a biztosítás, ingatlan, értékbecslés és hitelközvetítési, építészmérnöki tervezés keretei között.

Mivel a piac és a jelenlegi helyzetünk megköveteli az ügyfelek minél  jobb és színvonalasabb kiszolgálását, ezért döntöttünk az átalakulás mellett. Növeltük az iroda létszámát, de maradtunk a családi vállalkozás stabil háttere mellett. A képzések iránti igény, a naprakész tájékozottság, mind fontos szempont maradt a munkánk során.

A cégünk olyan komplex kiszolgálásra törekszik ügyfeleink részére, amely felöleli a lakásvásárlási,  valamint a  velük párhuzamosan,  szolgáltatási igényként jelentkező biztosítások /élet, baleset, lakás, nyugdíj, lakástakarékosság/ közvetítését is. Az ingatlan közvetítéssel egyidőben, építészmérnöki tevékenységet is folytatunk: épülettervezés, engedélyezési  tervek készítése,  épületfelmérés, külső-belső tér vizualizációja.


 

 

Hrubos Kft.

 

Irodánk igyekszik a szolgáltatási piacon betömni azt az  űrt, amely igényként már sokszor felmerült az ügyfeleinknél.

Ezzel párhuzamosan, a biztosítások tekintetében minden fontos társasággal, így az Allianz, Generali, Aegon, Signál, Groupama-garancia, Uniqa, K&H, Union,  Köbe, Astra, Posta, Wáberer, Astra, CIG Pannónia biztosítókkal is szerződésünk van, mint a Somogy Bróker független biztosításközvetítő alkusznak.

Az ingatlanközvetítési piacon is igyekszünk olyan szolgáltatást nyújtani a hozzánk forduló ügyfeleinknek, amely minden igényt kielégít.

Szolgáltatásaink, tanácsaink ingyenesek ügyfeleink részére, az általunk végzett munka ellenértékét a szerződött partnereink jutalék formájában adják.

 

Cégünk elérhetősége:

Hrubos Ingatlan, Hitel, Biztosításközvetítő

Pénzügyi és Kereskedelmi Kft.

Székhelye: 8600 Siófok Fő utca 174-176 fszt.18.

Telefon Fax. üzenetrögzítő: +36-84-312-540

Mobil:+36-30-378-5931    +36-30-640-3365

 e-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

 

 

 

 
loading...

Áhelyezés

Véletlen kép

Nincs kép